O nás
Naše kliniky

29. 7. 2021

Andrea a Přemek

header-image
header-image

"S manželem jsme o děťátko začali bojovat už před sedmi lety. Tehdy jsem šla na úplně běžnou gynekologickou prohlídku, která odhalila zdravotní problémy, a tím začal celý vyčerpávají kolotoč, nad kterým sice dnes mohu mávnout rukou, ale ještě před pár roky bych se při zmínce o dětech nejspíš rozplakala.

Když mi tedy bylo dvacet pět let, musela jsem podstoupit laparoskopii a následně mi byl odstraněn vejcovod. Lékaři mi poté doručili co nejrychleji otěhotnět. Přirozenou cestou se to nepovedlo Naopak, po mimoděložním těhotenství mi museli vzít i druhý vejcovod, takže jsme do budoucnosti byli odkázáni výhradně na pomoc lékařů.

Podstoupila jsem ještě další dva cykly umělého oplodnění a stejně tak několik nativních cyklů, ale bez úspěchu. Zkusili jsme i jiné kliniky, ale všude to bylo víceméně stejné.

V poměrně beznadějné situaci jsme se rozhodli udělat ještě jeden, poslední pokus, tentokrát na brněnské klinice Unica.

Kontaktovala jsem jejich koordinátorku a najednou šlo všechno neuvěřitelně snadno a rychle. Žádné čekání, napětí nebo hodiny v přeplněné čekárně. Stejně tak chování personálu, které se ani v nejmenším nedalo srovnat s předchozími zkušenostmi, kdy jsme měli strach se na cokoliv zeptat, abychom neměli pocit, že někoho otravujeme.

Zkrátka jsme od začátku věděli, že jsme v Unice v dobrých rukách a věřili jsme, že se díky špičkové péči lékařů, sestřiček a koordinátorek děťátka jednou dočkáme.

Po konzultaci s lékařem jsme na Unice podstoupili svůj první cyklus vlastní stimulace, který byl hned úspěšný! Po sedmi letech marného snažení se nám narodil krásný syn Přemek. Stali jsme se šťastnými rodiči."

Kontaktujte nás

Související články

header-image

21. 6. 2023

Bjarne a Lotte: jejich cesta k rodičovství měla v Unice šťastný konec

Tým kliniky Unica pomohl Bjarneovi a Lotte splnit jejich sen o rodičovství po 4,5 letech snažení. Pár si kliniku vybral pro její holistický přístup, individuální péči a odbornost doktora Frgaly. Po úspěšné IVF léčbě se páru narodila dcera Annamaja.

header-image

5. 10. 2022

Co stojí za vynikajícími výsledky IVF léčby na klinikách Unica?

header-image

5. 8. 2021

Barbora

K práci na klinice mne úplně původně dovedl příběh mých blízkých přátel, kterým jsem ve složité situaci nedokázala pomoct, byť jsem velmi chtěla.