O nás
Naše kliniky

5. 10. 2022

Co stojí za vynikajícími výsledky IVF léčby na klinikách Unica?

header-image
header-image

Co stojí za vynikajícími výsledky IVF léčby na klinikách Unica?
Úspěšný výsledek je hlavní motivace každé IVF léčby. Jak ho ale dosáhnout? Dlouholeté zkušenosti z klinik Unica jasně říkají, že je třeba se soustředit na více faktorů. Profesionální lékařský tým a nejmodernější technologie léčby jsou jistě základem úspěchu. Stejně důležitým aspektem je ale také psychická pohoda našich pacientů. Proto ke každému páru přistupujeme individuálně a vnímáme jeho potřeby. Na lidský přístup a zájem o pacienta tak klademe maximální důraz. To je to, co nás odlišuje od ostatních IVF klinik. Velmi nás proto těší, že pacienti si tohoto rozdílu všímají. Jedním z důkazů je i vlastní zkušenost jedné z našich pacientek. Její příběh nás zahřál u srdce, a proto jsme se rozhodli jej s vámi sdílet zde na blogu.

Po několika neúspěšných pokusech na jiné klinice v Brně jsme se s manželem rozhodli pro změnu a zvolili jsme kliniku Unica. Myslela jsem, že to bude všude stejné, víc o penězích než o výsledku, ale již po první konzultaci u Dr Matskula jsem si uvědomila, že tomu tak není. V průběhu celého procesu (odběr vajíček a poté transfer), kdy se o mě starali především Mudr Frgala a Dr Matskula, jsem měla pocit maximální psychické podpory a pocit, že lékaři dělají co je v jejich silách aby se povedlo na první pokus. Tento pocit jsem v žádném případě neměla na výše zmíněné konkurenční klinice v Brně. Myslím si, že psychika v tomto procesu hraje velkou roli a na klinice Unica jsem se cítila maximálně komfortně po všech stránkách. Skutečný zájem o výsledek, nikoli snaha vytěžit co nejvíc peněz. Lékaři mi vždy poradili, co je v mém případě vhodné, a co je například zbytečné. 100% péče a psychická podpora znamenaly, že se povedlo na poprvé! Věřte mi, není to všude stejné. A pokud váháte, tak vám vřele doporučuji kliniku Unica. Ano, všichni vám řeknou, že každý pěje chválu na kliniku, kde se jim zadaří, ale u mě tomu tak nebylo. Recenzi jsem měla v úmyslu napsat již po transferu, aniž bych znala výsledek. Prošli jsme si skutečným peklem, hlavně po psychické stránce na původní klinice. Dva odběry vajíček, tři transfery. Spousta peněz za procedury, které u nás neměly smysl. Člověk na vše rád zapomene, když v náruči držíte vymodlené miminko, ale ráda bych tímto příspěvkem pomohla jiným budoucím maminkám vyhnout se zbytečného trápení. Děkuji klinice Unica za zdravého syna.

Dobrý den,

chtěla bych prostřednictvím Vás poděkovat Dr Frgalovi a Dr Matskula, 22. srpna se nám po transferu u Vás na klinice 12. prosince narodil zdravý syn. Vím, že se říká, že každý pěje chválu na kliniku, kde je úspěšný, ale u mě to tak nebylo. Po negativní zkušenosti především s přístupem na jiné klinice v Brně, jsem u Vás od začátku měla úplně jiný pocit - pocit skutečného zájmu o výsledek a psychickou podporu lékařů. Myslím, že v tomto procesu hraje psychika velkou roli. Všechno proběhlo jak nejlépe mohlo a již po transferu jsem Vám chtěla psát, že bych Vám ráda napsala nějakou recenzi aniž jsem ještě znala výsledek. Věděla jsem, že Dr Frgala a Dr Matskula udělali vše, co bylo v jejich silách. Tento pocit jsem u zmíněné jiné kliniky neměla. Ještě jednou Vám moc děkuji. Dejte mi prosím vědět kde se mohu podělit o moji zkušenost.

Přeji hezký den,

Denisa

Kontaktujte nás

Související články

header-image

21. 6. 2023

Bjarne a Lotte: jejich cesta k rodičovství měla v Unice šťastný konec

Tým kliniky Unica pomohl Bjarneovi a Lotte splnit jejich sen o rodičovství po 4,5 letech snažení. Pár si kliniku vybral pro její holistický přístup, individuální péči a odbornost doktora Frgaly. Po úspěšné IVF léčbě se páru narodila dcera Annamaja.

header-image

5. 8. 2021

Barbora

K práci na klinice mne úplně původně dovedl příběh mých blízkých přátel, kterým jsem ve složité situaci nedokázala pomoct, byť jsem velmi chtěla.

header-image

1. 8. 2021

Martina

Už odmala mám pocit, že musím pomáhat lidem okolo sebe. Vystudovala jsem zdravotní školu, na vysoké škole pak speciální pedagogiku a v tuto chvíli pracuji jako učitelka v českoanglických jeslích.