IVF není jediná možnost. V Unica léčíme opravdovou příčinu nemoci.

header-image
header-image

IVF neboli mimotělní oplodnění je nejznámější metodou léčby neplodnosti. Díky neustálému výzkumu a nejmodernějšímu vybavení se tato technika pořád zdokonaluje. Pravda je však taková, že k úspěšnému početí vede více cest a IVF je pouze jednou z nich. Roky našich zkušeností s holistickými metodami léčby jasně ukázaly, že právě vysoce individualizovaná léčba přináší ty nejlepší výsledky. Jejím hlavním cílem je odhalit opravdovou příčinu neplodnosti páru a tu se snažit vyléčit, odstranit. Nejenže jsme tak schopni se specializovat na komplikované případy této nemoci, ale šetříme párům drahocenný čas a finance, které by jinak vynaložily za léčbu, která by jim nepřinesla očekávaný výsledek. 

Někteří pacienti na našich klinikách jsou překvapeni tím, že jim ihned nedoporučujeme léčbu in vitro. Ano, tato metoda je vysoce úspěšná a díky podpůrným technikám jako je PICSI, EmbryoGlue nebo asistovaný hatching i maximálně efektivní. Ne v každém případě je ale nutná. Pokud to například diagnóza pacientky dovolí, naši specialisté doporučují nízkohormonální stimulaci, která tolik nezatěžuje ženské tělo a má méně vedlejších příznaků. Můžeme-li při léčbě postupovat šetrněji a více v souladu s přírodou, vždy volíme právě tuto variantu. Proto se na klinikách Unica setkáte s odborníky celostní medicíny, jako je např. psycholog, terapeut akupunktury, nutriční specialista nebo fyzioterapeut. 

Holistický přístup k léčbě neplodnosti se však vyplácí i v případě, že se metoda IVF ukáže jako nejlepší volba pro danou dvojici. Kombinujeme-li totiž nejmodernější technologii in vitro s vhodně zvolenými celostními metodami léčby jako je např. reprodukční jóga, aromaterapie nebo meditace, dosahujeme opravdu vynikajících výsledků. A to dokonce i u párů, které na jiných klinikách absolvovaly několik neúspěšných cyklů s minimální nadějí na budoucí úspěch. 

Je vám náš přístup k léčbě neplodnosti blízký a cítíte, že je pro vás ten správný? Neváhejte kontaktovat koordinátory kliniky Unica. Společně sestavíme plán léčby, na jehož konci se dočkáte vytouženého miminka.

 

Kontaktujte nás

Související články