Holistické metody pro zvýšení šance na početí

header-image
header-image

Proces IVF léčby může být stresující. Přitom vaše psychická pohoda je zásadní pro její úspěch. Meditace, relaxační techniky a dýchací cvičení pomohou stres zmírnit. Vaše šance na početí se tím zvýší až o desítky procent.

Hormonální jóga je neinvazivní pomocí při léčbě ženské neplodnosti. Speciální cviky stimulují funkci vaječníků a zmírňují napětí v těle. Hormonální jóga se od klasické liší energickými pohyby, které harmonizují tělo. Doplňuje tak tradiční medicínu a násobně zvyšuje šance na početí.

Tradiční čínská medicína léčí neplodnost akupunkturou. V západním světě se tato podpůrná léčba doporučuje před i po transferu embryí. Akupunktura dokáže tělo lépe připravit na těhotenství a preventivně působí i proti potratu.

Na klinice Unica vnímáme léčbu vždy komplexně. Pro každého pacienta je přizpůsobena na míru jeho potřebám. Rádi ji doplňujeme o neinvazivní formy terapie jako je hormonální jóga nebo akupunktura. Součástí našeho týmu je též zkušená psycholožka, která párům pomáhá zvládat nelehké situace spojené s léčbou. Díky celostnímu přístupu k léčení pak dosahujeme těch nejlepších výsledků.

Kontaktujte nás

Související články