Proč si zahraniční pacienti vybírají Českou republiku pro IVF: rozhovor pro Forbes

header-image
header-image

Zahraniční pacienty láká do České republiky léčba IVF díky vysoké úrovni lékařské péče, tradici špičkové a anonymní reprodukční medicíny a příznivé ceně ve srovnání s jinými zeměmi. V rozhovoru pro časopis Forbes se generální ředitel skupiny klinik Unica Edouard Perra podělil o informace o tom, proč je Unica pro mnoho lidí na celém světě preferovanou volbou, a zdůraznil dlouholetou tradici kvality kliniky, osobní přístup k pacientům a její významný přínos v oblasti reprodukčního zdraví.

Vyhlášená kvalita a cenová dostupnost českých reprodukčních specialistů přilákala klienty až z Austrálie, což ukazuje globální dosah kliniky Unica, která otevřela první soukromou reprodukční kliniku v zemi v roce 1991. Dříve klienti ze zemí, jako je Německo a Rakousko, přitahovala pružnější legislativa České republiky.

Navzdory legislativním změnám v těchto zemích pověst českých klinik, zejména kliniky Unica, prudce stoupla a přivítala klienty z 29 zemí celého světa, čímž upevnila svůj status přední evropské destinace pro reprodukční služby.

Pro podrobnou diskusi navštivte celý článek na stránkách časopisu Forbes nebo nás kontaktujte a domluvte si konzultaci.

https://forbes.cz/plodne-cesko-v-reprodukcnim-byznyse-jsme-velmoc-porodnost-navic-klesa/

Kontaktujte nás

Související články