Co očekávat od první konzultace?

header-image
header-image

První kontakt s IVF klinikou je důležitým krokem na vaší cestě za rodičovstvím. První dojem, který získáte při vstupu na reprodukční kliniku, je zásadní hlavně proto, že ji možná v následujících měsících vaší léčby budete navštěvovat pravidelně. 

První schůzka s vaším koordinátorem proběhne přes Skype nebo osobně. Před jejím konáním vás poprosíme o vyplnění dokumentu týkajícího se vaší zdravotní historie, aby lékař věděl, kdo je jeho dalším pacientem. V ideálním případě vás požádáme, abyste uvedli své hodnoty AMH, TSH a prolaktinu. Budeme po vás chtít také zprávu a snímky z ultrazvuku pánve s popisem vaječníků a dělohy, testy stěru, testy IST, výsledek spermiogramu a další lékařské nálezy, abychom získali pokud možno vaši úplnou anamnézu. 

Rozhodnete-li se pro IVF léčbu s darovanými vajíčky, není potřeba uvádět své hodnoty AMH. 

Všechna zmíněná vyšetření samozřejmě rádi provedeme přímo na klinice, budete-li chtít. 

První konzultace je důležitá, abyste pochopili celý proces, seznámili se s možnostmi, které máte, a připravili se na následující kroky. 

Po byrokratické části přichází ta medicínská. Naši lékaři na začátku potřebují stanovit diagnózu. I když není možné přesně stanovit pravděpodobnost úspěchu léčby, lékaři dokážou vaše šance dobře odhadnout. Tým lékařů se snaží co nejlépe vyšetřit vše, co je potřeba. Proto kontrolují ovariální rezervu, menstruační cyklus ženy, kvalitu spermií a případně funkci štítné žlázy. 

Vždy navrhují individuální léčbu přizpůsobenou věku pacienta, jeho diagnóze a historii předchozích cyklů. 

Tým kliniky Unica dělá maximum, aby pro vás byla léčba co možná nejpohodlnější. Náš tým tvoří profesionální a chápaví odborníci. Jsme tu pro vás, abychom vám splnili sen o perfektní rodině.

Kontaktujte nás

Související články