O nás
Naše kliniky

29. 6. 2021

Jaká je aktuální epidemická situace v České republice? Plánovaným IVF léčbám již nestojí nic v cestě

header-image
header-image

Klesající trend epidemie koronaviru v České republice s sebou přináší i postupné uvolňování opatření proti šíření nemoci covid-19. Občané i zahraniční návštěvníci tak již od konce května mohou využívat všech služeb, navštěvovat obchody, restaurace i další zařízení. 

Život se pomalu vrací do normálu 

Křivka zachycující počty nakažených v České republice dlouhodobě klesá. Pandemii se zde díky jarnímu striktnímu lockdownu podařilo dostat včas pod kontrolu. Aktuální epidemická situace v České republice je proto velmi příznivá. Občané i turisté mohou v České republice opět plně využívat všech druhů služeb i obchodů. Vstupenkou do některých provozoven je negativní PCR či antigenní test, potvrzení o očkování proti covid-19 či o prodělání nemoci v rámci uplynulých 6 měsíců. Stejné podmínky pak platí i pro většinu zahraničních turistů při vstupu do České republiky. Aktuálně se též zvyšuje frekvence leteckých i vlakových spojů a cesta do České republiky tak pro turisty neznamená žádné komplikace. 

Unica dodržuje přísná hygienická opatření 

V uzavřených prostorách a na místech s vyšším počtem osob je v tuto chvíli v České republice nadále požadováno používat ochranu úst respirátory FFP2. Na těchto i dalších přísných opatření trváme i na klinikách Unica, abychom pro naše pacienty zajistili co možná největší bezpečnost. Proto jsme nastavili ty nejvyšší hygienické standardy. Aby cesta do České republiky byla pro naše pacienty opravdu bezproblémová, koordinátorky léčby na klinikách Unica jim pomáhají s jejím detailním plánováním. Samozřejmostí zůstává i bezplatné testování na covid-19 přímo na klinice. Maximálně se tak snažíme snížit stres v průběhu léčby, aby se pacienti mohli plně soustředit jen na její hlavní cíl. A tím je splnění jejich snu o vlastní rodině!

Kontaktujte nás

Související články

header-image

24. 4. 2024

Má životní prostředí vliv na vaši plodnost?

Naše zdraví, zejména plodnost, je významně ovlivněno prostředím, ve kterém žijeme. Vystavení určitým faktorům životního prostředí může mít podle stále rozsáhlejšího výzkumu škodlivé důsledky pro naše reprodukční zdraví.

header-image

22. 4. 2024

Více než 30 let podpory neplodnosti - Týden Povědomí o Neplodnosti

Od 21. do 27. dubna si celosvětově připomínáme Týden informovanosti o neplodnosti, který je věnován podpoře soucitu, porozumění a podpoře těch, kteří čelí problémům s početím.

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...