O nás
Naše kliniky

28. 12. 2021

Přejeme vám šťastný nový rok! Unica bilancuje a slaví své 30. výročí.

header-image
header-image

Předvánoční čas a blížící se konec roku nás vždy přiměje trochu bilancovat. Uplynulý rok pro nikoho z nás nebyl jednoduchý a připravil nám zcela nové výzvy. Tím více úsilí jsme však do každodenní práce dávali. Jelikož náš hlavní cíl je tou největší motivací. A tou jsou šťastné rodiny, kterým pomáháme vzniknout. Máme velkou radost z toho, že i v roce 2021 jsme pomohli rozšířit řady nových rodičů a splnili jejich sen o vlastní rodině. 

Konec letošního roku je pro nás ale přeci jen speciální. Je tomu totiž přesně 30 let, kdy se otevřely dveře první kliniky Unica. Z prvního miminka, které jsme přivedli na svět, je dnes dospělý člověk, který již založil svoji vlastní rodinu. Stejně tak i my jsme se za 30 let úspěšně rozrostli. Jsme bohatší o mnoho odborníků a pracovitých kolegů, ale i nových poznatků a důležitých zkušeností. 

Jsme si vědomi, že nic z toho by nebylo možné bez vás. Našich pacientů, partnerů a všech, kteří nás dlouhodobě podporují. 

Vážíme si vaší důvěry v naší práci a velmi vám za ni děkujeme. 

Přejeme vám překrásné Vánoce a šťastný nový rok plný naděje a nových začátků! 

 

Tým kliniky Unica

Kontaktujte nás

Související články

header-image

22. 4. 2024

Více než 30 let podpory neplodnosti - Týden Povědomí o Neplodnosti

Od 21. do 27. dubna si celosvětově připomínáme Týden informovanosti o neplodnosti, který je věnován podpoře soucitu, porozumění a podpoře těch, kteří čelí problémům s početím.

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.