O nás
Naše kliniky

27. 11. 2020

Máme vynikající důvod slavit!

header-image
header-image

Pokud odvádíte skvělou práci, úspěch se dostaví sám. Proto máme velkou radost z toho, že porota IVF Award 2020 rozhodla, že za skvěle odvedenou prací stojí právě týmy klinik Unica. Těší nás, že ocenila náš přístup, odhodlání a úsilí. Ty nám totiž v letošním roce přinesly nejen jedno, ale hned dvě ocenění. Porota složená z předních odborníků na reprodukční medicínu udělila Unice cenu za Vynikající zkušenosti pacientů během léčby IVF a její blog ohodnotila jako Nejlepší blog na téma plodnosti. Hip Hip hurá!

Úžasná cesta k rodičovství

Procházet léčbou neplodnosti není vždy snadné. Tento měsíce trvající proces je psychicky a fyzicky náročný. Naším posláním bylo vždy poskytovat pacientům tu nejlepší možnou podporu po celou dobu léčby. Proto jsme představili jedinečný koncept spojující nejmodernější technologie a holistický přístup k léčbě neplodnosti. Záleží nám totiž nejen na fyzickém zdraví našich pacientů. Zajímáme se i o jejich duševní pohodu a rovnováhu. Usilujeme o to, aby pacienti nevzpomínali na toto období jako na těžký boj, ale spíše jako na úžasnou cestu za svým snem stát se rodiči. Cena za Vynikající zkušenosti pacientů během léčby IVF pro nás znamená ohodnocení naší činnosti, ale hlavně uznání odhodlání a vášně, kterou každý člen Unica týmu denně věnuje své práci. A to nás obrovsky potěšilo! Tím nejvyšším oceněním jsou pro nás ale spokojení pacienti a jejich sny, které se nám společně daří plnit.

Když se lékař stává blogerem

Dobře si uvědomujeme, že rok 2020 byl pro nás všechny velmi náročný. Mnoho našich pacientů čelilo a stále čelí lockdownu. Byli nuceni změnit svůj životní styl a odsunout osobní život na druhou kolej. Uvědomili jsme si, jak důležité je sdílet s nimi všechny zásadní informace o tom, jak se mohou na léčbu neplodnosti připravit. Na dálku a v bezpečí svého domova. Náš tým odborníků, mezi které patří lékaři, psychologové, embryologové nebo odborníci na výživu, tak společně vytvořili mnoho užitečných článků a videí, které pravidelně sdílejí na našem blogu. Tyto informace se staly virtuální podporou pro všechny naše pacienty a každý den jim trochu usnadňují jejich IVF cestu. Ocenění Nejlepší blog na téma plodnosti je tak jen třešničkou na dortu.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.

header-image

20. 3. 2024

Mimoděložní těhotenství

Každé těhotenství, které se vyvine mimo dělohu, se nazývá mimoděložní těhotenství. K tomu dochází, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v oblasti, která není schopna udržet jeho růst.