O nás
Naše kliniky

15. 9. 2022

Zvyšujeme vaše šance na miminko. Až do konce roku!

header-image
header-image

Existuje mnoho důvodu, proč se partneři rozhodnou podstoupit IVF léčbu. Jedno mají ale všechny dvojice společné. Přejí si, aby byly jejich šance na těhotenství co největší. Proto mnoho z nich připlácí za moderních embryologické metody, které zvyšují naději na početí. Metodu PICSI a EmbryoGlue mohli pacienti klinik UNICA využít zdarma po celé léto. Ohlasy a hlavně výsledky této speciální akce byly natolik pozitivní, že jsme se rozhodli naše pacienty podpořit až do konce roku. O jaké metody se jedná a jak vám dokážou pomoci k vysněnému miminku?

Embryo jako ve vatě

Popis metody EmbryoGlue mnozí z vás odhadnou už ze samotného názvu. Jedná se o speciální tkáňové lepidlo, které využíváme při transferu embrya do dělohy. Naším hlavním cílem totiž je, aby se zde udrželo. Proto embryo do dělohy vkládáme na speciálním médiu s obsahem látky hyaluronan. Ta zaručí, že se oplodněné vajíčko pevně přilepí k děložní stěně. Zároveň dostává veškeré živiny a zdroje energie k tomu, aby se mohlo zdárně vyvíjet. Aby byly šance na miminko ještě vyšší, mohou pacienti metodu EmbryoGlue v rámci speciální akce využít celkem na dva transfery.

Casting na nejlepší spermii

U přirozeného početí příroda spermiím připravila závod doslova o život. Při umělém oplodnění je výběr toho nejlepšího plavce složitější. Proto využíváme metody funkčního výběru spermie PICSI. Při ní sledujeme, jak pozitivně spermie reagují na gel s hyaluronanem. Tuto látku totiž najdeme právě v obalu vajíčka a zdravé spermie ji svými receptory umí skvěle vycítit. Díky PICSI tak dokážeme odhalit spermie s optimální genetickou výbavou.

Chcete mít i vy větší naději na úspěch? Ušetřete 14 500 Kč a naplánujte si IVF cyklus na klinikách UNICA do konce roku 2020. Metodu EmbryoGlue a výběr spermie PICSI budete moci využít zcela zdarma.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

24. 4. 2024

Má životní prostředí vliv na vaši plodnost?

Naše zdraví, zejména plodnost, je významně ovlivněno prostředím, ve kterém žijeme. Vystavení určitým faktorům životního prostředí může mít podle stále rozsáhlejšího výzkumu škodlivé důsledky pro naše reprodukční zdraví.

header-image

22. 4. 2024

Více než 30 let podpory neplodnosti - Týden Povědomí o Neplodnosti

Od 21. do 27. dubna si celosvětově připomínáme Týden informovanosti o neplodnosti, který je věnován podpoře soucitu, porozumění a podpoře těch, kteří čelí problémům s početím.

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...