Zvyšujeme vaše šance na miminko. Až do konce roku!

header-image
header-image

Existuje mnoho důvodu, proč se partneři rozhodnou podstoupit IVF léčbu. Jedno mají ale všechny dvojice společné. Přejí si, aby byly jejich šance na těhotenství co největší. Proto mnoho z nich připlácí za moderních embryologické metody, které zvyšují naději na početí. Metodu PICSI a EmbryoGlue mohli pacienti klinik UNICA využít zdarma po celé léto. Ohlasy a hlavně výsledky této speciální akce byly natolik pozitivní, že jsme se rozhodli naše pacienty podpořit až do konce roku. O jaké metody se jedná a jak vám dokážou pomoci k vysněnému miminku?

Embryo jako ve vatě

Popis metody EmbryoGlue mnozí z vás odhadnou už ze samotného názvu. Jedná se o speciální tkáňové lepidlo, které využíváme při transferu embrya do dělohy. Naším hlavním cílem totiž je, aby se zde udrželo. Proto embryo do dělohy vkládáme na speciálním médiu s obsahem látky hyaluronan. Ta zaručí, že se oplodněné vajíčko pevně přilepí k děložní stěně. Zároveň dostává veškeré živiny a zdroje energie k tomu, aby se mohlo zdárně vyvíjet. Aby byly šance na miminko ještě vyšší, mohou pacienti metodu EmbryoGlue v rámci speciální akce využít celkem na dva transfery.

Casting na nejlepší spermii

U přirozeného početí příroda spermiím připravila závod doslova o život. Při umělém oplodnění je výběr toho nejlepšího plavce složitější. Proto využíváme metody funkčního výběru spermie PICSI. Při ní sledujeme, jak pozitivně spermie reagují na gel s hyaluronanem. Tuto látku totiž najdeme právě v obalu vajíčka a zdravé spermie ji svými receptory umí skvěle vycítit. Díky PICSI tak dokážeme odhalit spermie s optimální genetickou výbavou.

Chcete mít i vy větší naději na úspěch? Ušetřete 14 500 Kč a naplánujte si IVF cyklus na klinikách UNICA do konce roku 2020. Metodu EmbryoGlue a výběr spermie PICSI budete moci využít zcela zdarma.

Kontaktujte nás

Související články