Více než 30 let podpory neplodnosti - Týden Povědomí o Neplodnosti

header-image
header-image

Od 21. do 27. dubna si celosvětově připomínáme Týden informovanosti o neplodnosti, který je věnován podpoře soucitu, porozumění a podpoře těch, kteří čelí problémům s početím. Ve společnosti Unica jsme nadšení, že jsme v uplynulých třech desetiletích byli součástí cesty za plodností pro tisíce rodin.

Klinika Unica, kterou v roce 1991 založil MUDr. Zdeněk Hanzelka, stojí v čele technologií asistované reprodukce. Pouhé dva roky po otevření jsme oslavili narození prvního dítěte po IVF, což znamenalo začátek nové éry v léčbě neplodnosti. Pokrok pokračoval narozením prvního dítěte z darovaného vajíčka v roce 2003, což dokazuje naše odhodlání poskytovat inovativní řešení.

Naše spolupráce s kanadskou McGill univerzitou v letech 2014 až 2019 posílila naše akademické a klinické postupy a zajistila, že naše léčba zůstala na špičkové úrovni. V roce 2017 jsme rozšířili naši působnost otevřením nové kliniky v Praze, čímž jsme dále upevnili naši roli lídra v oblasti plodnosti. Připojení k International Fertility Alliance pro plodnost v roce 2019 nám umožnilo sdílet naše odborné znalosti a učit se od dalších lídrů na celém světě.

Díky naší dlouhé cestě jsme pomohli přivést na svět více než 10 000 dětí a splnili tak sny nespočtu rodičů. Během tohoto týdne osvěty vzdáváme hold každému jednotlivci i páru, který se vydal na tuto náročnou, ale nadějnou cestu. Vyjádřeme všichni svůj soucit a podporu těm, kteří se snaží proměnit své sny o rodičovství ve skutečnost.

Kontaktujte nás

Související články