O nás
Naše kliniky

21. 12. 2021

Unica vítězí v kategorii Nejlepší web a je doporučena jako klinika s vynikající zkušeností pacientů

header-image
header-image

Úžasné novinky s vámi na blogu sdílíme nejraději. Proto nás moc těší, že jednu takovou zprávu vám přinášíme i dnes. Vlastně hned dvě! 

The European Fertility Society uděluje každoročně ocenění klinikám, organizacím, odborníkům, ale i produktům dosahujícím nejlepších výsledků v léčbě neplodnosti. V letošním roce zasedlo v porotě Fertility Care Award celkem 28 nezávislých mezinárodních porotců, zástupců všech oblastí oboru reprodukční medicíny. Máme velkou radost, že klinika Unica od nich získala ocenění i důležité ohodnocení. Vítězství nám přinesla kategorie Nejlepší web. Na našich webových stránkách neustále pracujeme a snažíme se je vylepšovat tak, abychom pacientům zjednodušili jejich přípravu na léčbu. Mnoho informací tak mohou získat v pohodlí svého domova ještě před samotnou osobní návštěvou kliniky. I v průběhu léčby mají na našem webu možnost využívat unikátní pacientské zóny, ve které získají ty nejaktuálnější informace o jejím vývoji. Pro pacientky, které chtějí připravit své tělo na těhotenství nebo dokonce podpořit početí, vznikla v roce 2021 i zcela nová sekce našeho webu věnovaná holistickému přístupu k léčbě neplodnosti. 

Porotci Fertility Care Award ohodnotili Unicu také svým doporučením v kategorii Vynikající zkušenost pacientů. Jedním z nejdůležitějších faktorů léčby neplodnosti, na kterém si v Unica zakládáme, je maximální možný komfort a psychická pohoda našich pacientů. 

Uvědomujeme si, že cesta za vytouženým miminkem je pro mnohé z nich složitá a chceme jim ji ulehčit, jak jen to je možné. Osobním přístupem, empatickým personálem, nejmodernějšími dostupnými technologiemi, ale i holistickou péčí o jejich psychickou pohodu.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.

header-image

20. 3. 2024

Mimoděložní těhotenství

Každé těhotenství, které se vyvine mimo dělohu, se nazývá mimoděložní těhotenství. K tomu dochází, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v oblasti, která není schopna udržet jeho růst.

header-image

13. 3. 2024

Jak vaše strava ovlivňuje vaši plodnost?

Strava a životní styl jsou zásadními prvky pro vaše reprodukční zdraví. Existuje několik životně důležitých živin, které vaši plodnost dokážou podpořit.