O nás
Naše kliniky

14. 12. 2022

Unica hostila International Fertility Alliance Symposium

header-image
header-image

Na konci října 2022 se za zdmi kliniky Unica v Praze konalo 3. sympozium Unica-International Fertility Alliance.

Mezinárodní odborníci z různých oborů reprodukční medicíny tak měli možnost přednést svůj pohled na asistovanou reprodukci a sdílet zkušenosti se svými kolegy.

V průběhu dne zde hovořili specialisté z oborů gynekologie, chirurgie, genetiky a fetální medicíny. Jelikož je Unica průkopníkem holistického přístupu k léčbě neplodnosti, nemohly chybět ani přednášky od zástupců z oboru fyzioterapie a psychologie.

Odborným garantem sympozia byl primář pražské kliniky Unica, MUDr. Tomáš Čepelák, který účastníky uvítal spolu s primářem kliniky Unica Brno, MUDr. Tomášem Frgalou, PhD.

Po celém dni, který byl doslova nabitý informacemi, měli lékaři možnost prohlédnout si prostory kliniky Unica v Praze, která patří mezi nejmodernější kliniky reprodukční medicíny v celé Evropě.

Děkujeme tímto všem mluvčím za inspirativní přednášky a hostům za jejich účast a podporu. Budeme se těšit, že se setkáme na příštím, již 4. sympoziu pořádaném klinikou Unica ve spolupráci s International Fertility Alliance.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

24. 4. 2024

Má životní prostředí vliv na vaši plodnost?

Naše zdraví, zejména plodnost, je významně ovlivněno prostředím, ve kterém žijeme. Vystavení určitým faktorům životního prostředí může mít podle stále rozsáhlejšího výzkumu škodlivé důsledky pro naše reprodukční zdraví.

header-image

22. 4. 2024

Více než 30 let podpory neplodnosti - Týden Povědomí o Neplodnosti

Od 21. do 27. dubna si celosvětově připomínáme Týden informovanosti o neplodnosti, který je věnován podpoře soucitu, porozumění a podpoře těch, kteří čelí problémům s početím.

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...