O nás
Naše kliniky

16. 12. 2022

Unica jako vítěz: Nejlepší péče a podpora pacientů v roce 2022

header-image
header-image

Máme obrovskou radost, že Unica získala i letos ocenění Fertility care award! Rok 2022 je tedy již třetím v řadě, kdy se náš tým umístil či zvítězil v jedné z kategorií této soutěže.

Náš letošní úspěch je pro nás opravdu významný. Podařilo se nám umístit se v kategorii Vynikající zkušenost pacientů během léčby neplodnosti, a dokonce zvítězit v kategorii Nejlepší péče a podpora pacientů.

V porotě, která ocenila vynikající služby kliniky Unica, zasedlo více jak 20 nezávislých odborníků z celého světa. Její členové jsou zástupci různých oblastí reprodukční medicíny, kteří byli vybráni na základě jejich odborných znalostí a dlouholeté praxe.

Zvítězit v kategorii, která přímo souvisí s kvalitou péče a přístupem k pacientům je pro nás zásadní. Právě názor a zkušenosti našich pacientů jsou nejdůležitější součástí naší práce a je úžasné toto uznání získat od předních odborníků na reprodukční medicínu, a především od samotných pacientů.

Tato cena je důkazem toho, že každý den děláme maximum, abychom našim pacientům pomohli dosáhnout jejich snu o vlastní rodině. Motivuje nás jít dál a nadále usilovat o nejlepší výsledky ve všech aspektech naší praxe. Je to odměna pro celý tým Unica, která oceňuje práci každého lékaře specialisty, embryologa, terapeuta a koordinátora.

Děkujeme Fertility care award a hlavně všem našim milým pacientům za podporu. Bez vás by žádného z těchto úspěchů nikdy nebylo možné dosáhnout.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

24. 4. 2024

Má životní prostředí vliv na vaši plodnost?

Naše zdraví, zejména plodnost, je významně ovlivněno prostředím, ve kterém žijeme. Vystavení určitým faktorům životního prostředí může mít podle stále rozsáhlejšího výzkumu škodlivé důsledky pro naše reprodukční zdraví.

header-image

22. 4. 2024

Více než 30 let podpory neplodnosti - Týden Povědomí o Neplodnosti

Od 21. do 27. dubna si celosvětově připomínáme Týden informovanosti o neplodnosti, který je věnován podpoře soucitu, porozumění a podpoře těch, kteří čelí problémům s početím.

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...