Unica jako vítěz: Nejlepší péče a podpora pacientů v roce 2022

header-image
header-image

Máme obrovskou radost, že Unica získala i letos ocenění Fertility care award! Rok 2022 je tedy již třetím v řadě, kdy se náš tým umístil či zvítězil v jedné z kategorií této soutěže.

Náš letošní úspěch je pro nás opravdu významný. Podařilo se nám umístit se v kategorii Vynikající zkušenost pacientů během léčby neplodnosti, a dokonce zvítězit v kategorii Nejlepší péče a podpora pacientů.

V porotě, která ocenila vynikající služby kliniky Unica, zasedlo více jak 20 nezávislých odborníků z celého světa. Její členové jsou zástupci různých oblastí reprodukční medicíny, kteří byli vybráni na základě jejich odborných znalostí a dlouholeté praxe.

Zvítězit v kategorii, která přímo souvisí s kvalitou péče a přístupem k pacientům je pro nás zásadní. Právě názor a zkušenosti našich pacientů jsou nejdůležitější součástí naší práce a je úžasné toto uznání získat od předních odborníků na reprodukční medicínu, a především od samotných pacientů.

Tato cena je důkazem toho, že každý den děláme maximum, abychom našim pacientům pomohli dosáhnout jejich snu o vlastní rodině. Motivuje nás jít dál a nadále usilovat o nejlepší výsledky ve všech aspektech naší praxe. Je to odměna pro celý tým Unica, která oceňuje práci každého lékaře specialisty, embryologa, terapeuta a koordinátora.

Děkujeme Fertility care award a hlavně všem našim milým pacientům za podporu. Bez vás by žádného z těchto úspěchů nikdy nebylo možné dosáhnout.

Kontaktujte nás

Související články