O nás
Naše kliniky

15. 1. 2021

Špičková medicínská péče? V Unica je dostupná i vám

header-image
header-image

Nejen neplodnost, ale i její léčba může být pro páry snažící se o miminko náročná. A to nejen psychicky nebo fyzicky. Často totiž značně zasahuje do rodinného rozpočtu. Zdravotní pojišťovny na část léčby přispívají, ale každý pár se na ní podílí i vlastními finančními prostředky. Šance na úspěch by podle nás měla být dostupná všem. A proto vám v roce 2021 podáme pomocnou ruku! 

Štěstí lze jít naproti 

Na klinikách Unica léčíme neplodnost těmi nejmodernějšími technikami a postupy. Právě díky novým technologiím a vybavení stále zvyšujeme úspěšnost početí. Našim pacientům nabízíme embryologické metody, které dokážou početí podpořit a zvýšit tak šanci na těhotenství. Metody PICSI a EmbryoGlue 2x jsou nadstandardní procedury, za které si pacienti běžně připlácí 14 500 Kč. Naším cílem ale je, aby v Unica měl vyšší šanci na úspěch každý. V posledních měsících se nám právě díky těmto metodám podařilo dosáhnout opravdu vynikajících výsledků. Proto metody PICSI a EmbryoGlue 2x nadále umožňujeme všem párům bezplatně. 

Připravte na léčbu tělo i duši 

S léčbou neplodnosti máme v Unica již více než 20leté zkušenosti. Za tu dobu jsme již dávno zjistili, že pro úspěšnou léčbu těla je nutné mít v rovnováze i duši. Proto jsme jako jediní v Čechách představili unikátní holistic fertility metody léčby, které efektivně doplňují nejmodernější IVF. Součástí našeho odborného týmu jsou proto terapeuti akupunktury, lektoři reprodukční jógy či fyzioterapeuti a psychologové. Právě komplexní léčba celého těla nám přináší nejlepší výsledky a vám vytouženou rodinu. Dvě vámi vybrané holistic fertility metody léčby nyní nabízíme s 50% slevou. Tak jsme zase o něco dostupnější!

Kontaktujte nás

Související články

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.

header-image

20. 3. 2024

Mimoděložní těhotenství

Každé těhotenství, které se vyvine mimo dělohu, se nazývá mimoděložní těhotenství. K tomu dochází, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v oblasti, která není schopna udržet jeho růst.

header-image

13. 3. 2024

Jak vaše strava ovlivňuje vaši plodnost?

Strava a životní styl jsou zásadními prvky pro vaše reprodukční zdraví. Existuje několik životně důležitých živin, které vaši plodnost dokážou podpořit.