O nás
Naše kliniky

17. 2. 2022

Poděkování - Richterovi

header-image
header-image

Víte, proč naši práci na klinikách Unica vnímáme jako poslání? Protože přinášet do rodin takové štěstí, které lze vyčíst z těchto řádků, je velké privilegium. Tyto momenty nás nejen ujišťují v tom, že naše každodenní práce má smysl, ale také nám dodávají motivaci se neustále zlepšovat. Poděkování a dopisy, jako je tento, jsou totiž silně návykové. Mnohokrát za něj děkujeme a přejeme celé rodině mnoho štěstí a zdraví.

 

"Vážená paní Koubková a zbytek Unica týmu, 

společně s manželem bychom Vám rádi poděkovali za dar, který nás díky vám všem naplňuje štěstím, vděčností a nekonečnou láskou. Moc si vážíme každého z vás, který nám byl začátkem roku oporou (11.1.2021). Děkujeme Dr. Čermákové, která nás měla v péči. Všem sestřičkám (především na dospavaku), jejichž úsměv léčil. A Vám za skvělou koordinaci. Navždy vám budeme vděčni. S velkou radosti v srdci oznamujeme, že dne 22.9.2021 se nám narodila dcera Valerie. (2540g a 48cm) A je boží. Všem posíláme z Pardubic velký pozdrav a ještě jednou za vše moc děkujeme."

S úctou, 

Eva a Lukáš Richterovi

Kontaktujte nás

Související články

header-image

3. 4. 2024

Mateo

Pokaždé, když se některým z našich pacientů narodí zdravé miminko, je to pro nás velká radost a zároveň potvrzení naší úspěšné práce.

header-image

6. 3. 2024

Dianka

Malá Dianka patří mezi miminka, která se podařilo přivést na svět díky špičkové péči na naší klinice.

header-image

3. 5. 2023

Ádám

Klinika Unica pomohla Ádámovým rodičům splnit jejich sen o miminku. Jejich důvěra se vyplatila a v Maďarsku se narodilo zdravé dítě. Nové rodině blahopřejeme a děkujeme jim, že nám svěřili svou cestu za plodností.