O nás
Naše kliniky

10. 2. 2022

Poděkování - Kesselovci

header-image
header-image

Některé páry si na svůj malý zázrak musí počkat déle než jiné. Pokud jim ale nechybí vytrvalost a odhodlání, i oni se nakonec dočkají vysněného miminka. Tak tomu bylo i v tomto příběhu, který se letos uzavřel tím nejšťastnějším koncem. Díky prvotřídní péči našich odborníků a důvěře, kterou v nás oba budoucí rodiče vložili, se letos v červnu narodil jejich malý syn. Ze srdce gratulujeme této krásné rodině! Děkujeme jim také za důležitý vzkaz, který posílají všem ostatním párům, které se o miminko teprve snaží. Nevzdávejte se svého snu, zkoušejte štěstí, výsledek stojí za všechny ty strasti.

 

"Dobrý den, 

jménem naši rodinky vám chci poděkovat. Naše rodina se rozrostla i díky vám těsně před dovršením mé čtyřicítky a to 15. 6. 2021. Narodil se nám krásný syn s mírami 50 cm a 3660 g, který byl 10 dní přenášený. Je to zdravý chlapeček, který nám dělá obrovskou radost. Naše životy s ním nabraly úplně nový směr, který nás neuvěřitelně baví a naplňuje. 

Budeme rádi, když uveřejníte fotky a příběh, který tak někoho motivuje a pomůže mu uvěřit, že je třeba se nevzdávat a zkoušet štěstí. Náš vytoužený chlapeček je náš 16. vklad, takže to skutečně nebylo jednoduché, ale stálo to za to a jsme za něj velmi vděční. Naděje umírá poslední a nám to pomohlo se nevzdat a vytrvat v našem úsilí. I proto, že byla naše cesta tak dlouhá, máme z malého nesmírnou radost a těší nás každý nový den. Vaši kliniku doporučujeme a opěvujeme všem párům, které mají podobný problém. 

Moc vám děkujeme!"

Kontaktujte nás

Související články

header-image

3. 4. 2024

Mateo

Pokaždé, když se některým z našich pacientů narodí zdravé miminko, je to pro nás velká radost a zároveň potvrzení naší úspěšné práce.

header-image

6. 3. 2024

Dianka

Malá Dianka patří mezi miminka, která se podařilo přivést na svět díky špičkové péči na naší klinice.

header-image

3. 5. 2023

Ádám

Klinika Unica pomohla Ádámovým rodičům splnit jejich sen o miminku. Jejich důvěra se vyplatila a v Maďarsku se narodilo zdravé dítě. Nové rodině blahopřejeme a děkujeme jim, že nám svěřili svou cestu za plodností.