O nás
Naše kliniky

25. 8. 2021

Poděkování - David

header-image
header-image

Dokázali byste si představit smysluplnější a krásnější práci, než pomáhat tvořit rodiny?

My ne. Proto to děláme každý den. Pomáháme párům, které pomalu ztrácí naději a podporujeme je v tom, aby z nich byli rodiče.

Situace každého z nich je jiná. Proto k ní přistupujeme individuálně. Někdy je léčba kratší a někdy si páry na své miminko musejí chvilku počkat, ale výsledek stojí vždycky za to. Opět nás o tom přesvědčila slova pana Davida a fotografie jeho dětí, kterým UNICA pomohla na svět. Děkujeme!

 

"S klinikou Unica máme velmi dobrou zkušenost. Děkujeme veškerému personálu za profesionální a vstřícny přístup, zvláště pak panu primáři Frgalovi s kterým jsme po několika neúspěšných pokusech hledali vždy nejlepší možné řešení. Naše léčba sice byla v našem případě zdlouhavější - v ramci několika let, ale nakonec úspěšná. Teď máme doma dva zdravé, už 4 leté rošťáky. Závěrem bych chtěl párům které se rozhodnou podstoupit lečbu doporučit, aby to po prvních pokusech nevzdávali, nebyli hned zklamaní a měli trpělivost. Jsou věci, které se nedají uspěchat a nemusí se podařit hned na poprvé. Hlavně být v pohodě, pozitivní a bez stresu. To platí hlavně pro budoucí maminky. Ze zkušenosti musím konstatovat, že psychická pohoda dělá v tomto ohledu opravdu hodně."

Kontaktujte nás

Související články

header-image

3. 4. 2024

Mateo

Pokaždé, když se některým z našich pacientů narodí zdravé miminko, je to pro nás velká radost a zároveň potvrzení naší úspěšné práce.

header-image

6. 3. 2024

Dianka

Malá Dianka patří mezi miminka, která se podařilo přivést na svět díky špičkové péči na naší klinice.

header-image

3. 5. 2023

Ádám

Klinika Unica pomohla Ádámovým rodičům splnit jejich sen o miminku. Jejich důvěra se vyplatila a v Maďarsku se narodilo zdravé dítě. Nové rodině blahopřejeme a děkujeme jim, že nám svěřili svou cestu za plodností.