O nás
Naše kliniky

25. 3. 2022

Zahraniční IVF léčbu nemusíte odkládat. V České republice jste i nadále v bezpečí

header-image
header-image

Česká republika se v posledních letech stala velmi oblíbenou IVF destinací. Mezinárodní pacienti si ji oblíbili pro velmi vysokou úroveň lékařských služeb a také příznivé ceny léčby IVF. V posledních dnech se někteří z nich ptají, je-li z důvodu probíhající války na Ukrajině bezpečné do České republiky cestovat. Odpověď zní jednoznačně: ANO. 

Česká republika zůstává zcela bezpečnou IVF destinací pro všechny zahraniční páry. Díky své geografické poloze v centrální Evropě sousedí Česká republika s Německem, Rakouskem, Polskem a Slovenskem a nesdílí hranice s žádným válkou zasaženým státem. 

Další fakt, který garantuje bezpečí České republiky v současnosti i budoucnu, je, že země je součástí Severoatlantické aliance a také jedním ze států Evropské unie. 

Ani samotné cesty do České republiky nejsou nijak omezeny a pacienti přijíždějící z různých částí Evropy mohou nadále využít hustou síť vlakových, leteckých i autobusových spojů. Potřebujete při plánování své IVF léčby jakékoliv informace či pomoc? Od toho jsou tu koordinátoři léčby na klinikách Unica. Jejich tým hovoří sedmi světovými jazyky a je kdykoliv připraven vám s plánováním vaší cesty pomoci. 

Unica podporuje Ukrajinu. Jako vyjádření podpory Ukrajině v probíhajícím válečném konfliktu jsme se stali součástí programu Lékaři pro Ukrajinu. Naši specialisté tak nabízí akutní lékařskou péči občanům Ukrajiny, kteří potřebují lékařské ošetření a prozatím nemají platné zdravotní pojištění.

 

Kontaktujte nás

Související články

header-image

22. 4. 2024

Více než 30 let podpory neplodnosti - Týden Povědomí o Neplodnosti

Od 21. do 27. dubna si celosvětově připomínáme Týden informovanosti o neplodnosti, který je věnován podpoře soucitu, porozumění a podpoře těch, kteří čelí problémům s početím.

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.