Národní den rodičů

header-image
header-image

Kdy se slaví Národní den rodičů? 

Čtvrtou neděli v červenci. Letos to bude přesně 24. července. Červenec byl pro tento den vybrán proto, že přichází po květnu a červnu, kdy slavíme Den matek a Den otců. Tento svátek poprvé zavedl prezident Bill Clinton v roce 1994, aby si každoročně připomínal, jak zásadní roli hrají rodiče při výchově dětí. 

Proč bychom měli oslavovat rodiče? 

Být rodičem není snadný úkol. Přináší s sebou starosti a obavy a může být psychicky i fyzicky náročné. Rodiče často cítí na svých bedrech velkou tíhu budoucího života svých dětí. V Unice víme, že být rodičem může být někdy ještě těžší. Některé páry se rozhodnou, že chtějí mít dítě, jen aby zjistily, že mít ho přirozenou cestou není z nějakého důvodu možné. Proto se mohou obrátit na nás. Rádi jim pomůžeme, jak jen to bude možné, aby si svůj sen splnili. Proč však tolik dospělých touží po dítěti navzdory obtížím? Protože být rodičem přináší ohromnou radost a nespočet okamžiků štěstí. A protože štěstí je opravdové jen tehdy, když je sdílené, zveme vás, abyste se podívali na nebo na blogové články o skutečných příbězích našich pacientů. Budou pro vás motivací a také nás každý den motivují v práci, kterou s nadšením vykonáváme. 

Jak oslavit rodiče v tento den? 

Radost jim udělá něco tak jednoduchého, jako je návštěva rodičů nebo přinesení malého dárku. Dalším nápadem je naplánovat příjemný nedělní rodinný oběd. V Unice věříme, že je důležité oslavit také budoucí rodiče, zejména ty, kteří se potýkají s plodností. Cesta k mateřství je pro ně těžší a zaslouží si veškerou podporu, kterou potřebují, aby jí mohly projít. Co může být lepším způsobem oslavy než začít se informovat o léčbě IVF? Pokud chcete získat velmi obecné informace, můžete navštívit naše webové stránky a zejména sekci blogu, kde najdete zajímavé informace o léčbě IVF. Pokud chcete místo toho získat individuální náhled na vaši situaci, doporučujeme vám objednat se na konzultaci s našimi koordinátory a lékaři. Ti rádi zanalyzují vaši zdravotní dokumentaci a připraví pro vás vhodný léčebný plán. 

Ať už jste rodičem, nebo se jím chcete stát, 24. červenec bude vhodným dnem k tomu, abyste se zaměřili na to, jak být lepším rodičem nebo jak se jím stát. V Unice jsme tu pro vás, abychom vám pomohli uskutečnit váš sen o rodičovství všemi možnými způsoby. Díky našim vynikajícím léčebným postupům spojeným s jedinečným holistickým přístupem k plodnosti se o vaše budoucí miminko postaráme co nejlépe. Berte tento den jako připomínku, abyste svou cestu za plodností zahájili co nejdříve. Tým Unica je připraven vám kdykoli pomoci.

Kontaktujte nás

Související články