O nás
Naše kliniky

8. 3. 2023

Mezinárodní Den Žen

header-image
header-image

Krásný mezinárodní den žen! V tento den chceme vzdát poctu odvaze, síle a odhodlání žen na celém světě. My v IVF klinikách Unica věříme, že každá žena si zaslouží příležitost zažít radost z mateřství bez ohledu na jakékoli překážky, které jí mohou stát v cestě.

Pro mnoho žen není cesta k mateřství jednoduchá. Boj s neplodností je náročná emocionální zkušenost, která v ženách často zanechává pocit beznaděje, frustrace a nejistoty z budoucnosti. V Unica jsme však odhodláni poskytnout našim pacientům laskavou péči a pokročilou léčbu neplodnosti, aby si mohli splnit svůj sen a založit vlastní rodinu.

Náš tým lékařů, gynekologů, embryologů, sester, ambasadorek a lékařských asistentů neúnavně pracuje na poskytování individuální péče každému z našich pacientů. Ať už se potýkáte s neplodností způsobenou zdravotními komplikacemi, věkem nebo jakýmkoliv jiným důvodem, jsme tu, abychom podpořili každý váš krok. Nabízíme širokou škálu léčebných procedur a ošetření zahrnující IVF, ICSI, dárcovské programy vajíček a spermií a další techniky, které vám pomohou dosáhnout vašeho cíle, tedy stát se rodiči.

Cesta každé ženy k mateřství je unikátní. Proto spolu s našimi pacientkami úzce spolupracujeme na vývoji personalizovaných léčebných plánů, které jsou zcela přizpůsobeny jejich specifickým potřebám. Naším cílem je pomoci vám překonat problémy s plodností a vytvořit zdravou a šťastnou rodinu.

Při příležitosti Mezinárodního dne žen chceme srdečně poděkovat všem silným a nezdolným ženám. Vaše odvaha a odhodlání jsou pro nás velkou inspirací a je nám ctí být součástí vaší cesty k mateřství. Přejeme vám všem krásný Mezinárodní den žen!

Kontaktujte nás

Související články

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.

header-image

20. 3. 2024

Mimoděložní těhotenství

Každé těhotenství, které se vyvine mimo dělohu, se nazývá mimoděložní těhotenství. K tomu dochází, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v oblasti, která není schopna udržet jeho růst.