O nás
Naše kliniky

11. 11. 2021

Vše o vaší léčbě přehledně a na jednom místě. To je pacientská zóna Unica!

header-image
header-image

V Unica se snažíme nabídnout vždy ten nejmodernější přístup a technologie v léčbě neplodnosti. Zároveň je naším cílem, aby pro vás cesta za vytouženým miminkem byla co možná nejsnadnější. Proto je vám kdykoliv k dispozici unikátní online pacientská zóna. Díky ní máte okamžitý přístup ke všem informacím týkajícím se vaší IVF léčby. Můžete tak sledovat všechny novinky, průběh i vyhodnocení léčby přehledně a na snadno dostupném místě. 

Co v pacientské zóně najdete?

Kompletní informace 

Všechna důležitá data a údaje, které se týkají konkrétně vaší léčby. Pohodlně a přehledně na jednom místě.

Medicínský dotazník 

Před první návštěvou na klinice budete moci tento dotazník vyplnit v pohodlí svého domova. Díky tomu bude naše první setkání méně formální a individuálně přizpůsobené přímo vám.

Přehled plateb

Ve své pacientské zóně, do které budete mít přístup pouze vy, uvidíte rozpis všech plateb a jejich úhrady.

Embryodevelopment 

 

Rádi máte všechno pod kontrolou? Součástí pacientské zóny je i možnost sledovat aktuální vývoj vašeho embrya. 

Léčba neplodnosti je pro mnoho párů stresovým obdobím. I proto se neustále snažíme pacientskou zónu vylepšovat a zjednodušovat, aby pro Vás představovala potřebnou podporu a pomoc. V její nejnovější aktualizované verzi se mimo jiné zaměřujeme na holistický přístup k léčbě, při kterém je fyzické zdraví v rovnováze s duševní pohodou. Přihlaste se do své pacientské zóny a seznamte se s našimi holistic fertility metodami vhodnými právě pro vás!

 

Kontaktujte nás

Související články

header-image

22. 4. 2024

Více než 30 let podpory neplodnosti - Týden Povědomí o Neplodnosti

Od 21. do 27. dubna si celosvětově připomínáme Týden informovanosti o neplodnosti, který je věnován podpoře soucitu, porozumění a podpoře těch, kteří čelí problémům s početím.

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.