O těch, které darují naději

header-image
header-image

Pacientky po onkologické léčbě, vážné gynekologické operaci nebo ty se sníženou kvalitou vajíček. Tyto ženy by se bez pomoci dárkyň role maminky nedočkaly. Jen díky darovaným vajíčkům mohou úspěšně otěhotnět a mít vlastní rodinu. Jak taková dárkyně vypadá a jaká kritéria musí splňovat? 

Mladá, chytrá a empatická 

Dárkyně do databáze vybíráme podle velmi přísných kritérií. Samozřejmostí je perfektní zdravotní a psychický stav. Všechny dárkyně jsou mladé ženy do 30 let, které jsou minimálně středoškolsky vzdělané. Velmi často jsou to studentky vysokých škol nebo mladé maminky na mateřské dovolené, které se do dárcovského programu přihlásily proto, aby pomáhaly jiným. Fakt, že se nám podařilo sestavit opravdu rozsáhlou databázi těchto hrdinek ukazuje, že jim v Unica poskytujeme tu nejlepší možnou podporu, bezpečnost a komfort. 

Odlišné a přece stejné 

Dárkyně vajíček a příjemkyně, tedy potenciální maminka, spolu sdílí víc, než se na první pohled zdá. I přes to, že se nikdy nepotkají, mají mnoho společného. Jsou si dokonce podobné! Na jejich vzájemnou podobu totiž klademe velký důraz. Vhodnou dárkyni pro každý pár vybíráme tak, aby měla například stejnou barvu očí, vlasů nebo typ postavy jako příjemkyně vajíčka. Díky tomu je i pravděpodobnost, že miminko zdědí stejné fyziognomické znaky, vyšší. Velká část našich dárkyň má středoevropské rysy a modré či zelené oči. Součástí našeho dárcovského programu jsou však i dárkyně jiných ras, které pomáhají např. rasově smíšeným párům nebo dvojicím z ciziny.

Kontaktujte nás

Související články