O nás
Naše kliniky

15. 5. 2023

15. května je Mezinárodní den rodiny

header-image
header-image

Každý rok 15. května se na celém světě slaví svátek, který je důležitější, než by se na první pohled mohlo zdát. Mezinárodní den rodiny byl vyhlášen Valným shromážděním OSN v roce 1993 a zdůrazňuje význam rodiny jako základní jednotky společnosti. U nás tento den možná není tak známý jako Den dětí nebo Mezinárodní den matek. Přesto, nebo možná ještě více, si zaslouží naši pozornost.

Ne nadarmo se říká, že rodina je základem státu. Rodina skutečně hraje v našem životě zásadní roli. Poskytuje nám oporu, lásku, pocit bezpečí a je pomyslným odrazovým můstkem pro náš budoucí život. Stejně jako my sami jsme součástí rodiny od narození, většina z nás časem zatouží vytvořit si vlastní rodinu a stát se rodiči. Jenže úspěšné otěhotnění ve chvíli, kdy se partneři rozhodnou pro rodičovství, není samozřejmostí. A tak je tento úkol pro některé páry obtížnější než pro jiné.

Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) trpí některou z forem neplodnosti až 15 % párů na celém světě. A v tento den, který oslavuje rodinu a rodičovství, považujeme za nesmírně důležité zmínit, že neplodnost není ničí vina a že existuje mnoho párů, které s touto výzvou bojují.

Pokud se stále marně snažíte o miminko, naše specializované týmy lékařů jsou zde, aby vám podaly pomocnou ruku.
Ve společnosti Unica klademe důraz na správnou diagnózu a každému páru se věnujeme individuálně. Proto zde najdete nejmodernější technologie IVF, ale i celostní léčbu neplodnosti, jako je akupunktura, fyzioterapie a reprodukční jóga. Kombinace těchto dvou směrů přináší dlouhodobě vynikající výsledky, které mohou pomoci i vám.

Věříme, že být rodičem by mělo být dopřáno každému, kdo po tom touží. Proto se ve společnosti Unica snažíme udělat pro vaši budoucí rodinu maximum. Neztrácejte už žádný drahocenný čas a udělejte ten první a nejdůležitější krok. Naplánujte si úvodní konzultaci ještě dnes.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.

header-image

20. 3. 2024

Mimoděložní těhotenství

Každé těhotenství, které se vyvine mimo dělohu, se nazývá mimoděložní těhotenství. K tomu dochází, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v oblasti, která není schopna udržet jeho růst.

header-image

13. 3. 2024

Jak vaše strava ovlivňuje vaši plodnost?

Strava a životní styl jsou zásadními prvky pro vaše reprodukční zdraví. Existuje několik životně důležitých živin, které vaši plodnost dokážou podpořit.