O nás
Naše kliniky

21. 7. 2020

Vaše šance na miminko toto léto stoupají!

header-image
header-image

Už více jak dva měsíce jsou kliniky UNICA opět v plném provozu a naši lékaři znovu pomáhají plnit vaše sny o vlastní rodině. Abychom podpořili šance pacientů na těhotenství, nabízeli jsme v posledních dvou měsících zdarma ty nejmodernější technologie podporující početí. Výborné výsledky a pozitivní reakce našich pacientů nás přesvědčily o tom, že dva měsíce nestačí. Proto můžete nyní až do konce srpna využít metodu selekce spermií PICSI a Embryoscope/ Timelapse zcela bezplatně!

Metoda PICSI je magnet na spermie 

Výběr té správné spermie je při oplodnění vajíčka zásadní. Abychom si byli jisti, že máme toho nejlepšího plavce, využíváme funkční výběr spermie PICSI. Obal vajíčka obsahuje kyselinu hyaluronovou a zdravé spermie ji svými receptory umí velmi dobře vycítit. Při této metodě je tak lákáme právě na tuto látku a vybíráme spermie s optimální genetickou výbavou. Díky této technologii získáváme kvalitní embrya, která mají vysokou šanci na další vývoj.

 

EmbryoScope má embrya pod kontrolou 

Embryoscope/ Timelapse je speciální kultivační box, ve kterém mají embrya ideální podmínky pro svůj vývoj. Jeho součástí je i mikroskopická kamera, která je snímá nepřetržitě 24 hodin denně. Díky tomu může embryolog vyhodnotit, jak jejich vývoj probíhá a vybrat embryo s největší pravděpodobností na těhotenství. Pokud byste navíc chtěli na vývoj svého embrya dohlížet i vy, máte možnost jej sami sledovat online!

 

Kontaktujte nás

Související články

header-image

11. 4. 2024

Kdo může být dárkyní vajíček?

Darovat vajíčka a pomoci tak neplodnému páru mít miminko je jistě nepředstavitelný pocit. Ne každá žena se ale dárkyní může stát...

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.

header-image

20. 3. 2024

Mimoděložní těhotenství

Každé těhotenství, které se vyvine mimo dělohu, se nazývá mimoděložní těhotenství. K tomu dochází, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v oblasti, která není schopna udržet jeho růst.