O nás
Naše kliniky

11. 7. 2022

Stimulační léky jsou v Unica celé léto bez doplatku!

header-image
header-image

Součástí každé IVF léčby je i proces, kterému říkáme hormonální stimulace. Pro úspěšnou léčbu totiž lékaři potřebují získat co možná největší počet zralých vajíček. Více než ženské tělo samo vytváří během ovulace.

Proto jejich tvorbu před samotným odběrem podporujeme podáváním stimulačních léků, díky kterým ve vaječnících dozrává větší množství vajíček.

Ke stimulaci ovulace jsou využívány gonadotropní hormony (gonadotropiny, GTH). Ty jsou tělu přirozené, jelikož se tvoří v podvěsku mozkovém (hypofýze) a řídí činnost vaječníků. Stimulační léky začínáme podávat 2. až 3. den menstruačního cyklu. První aplikaci provádí odborný personál na klinice, po dobu dalších 10 až 12 dní pak v aplikaci pokračuje sama pacientka.

Náklady na tyto léky se mohou pohybovat až do výše 25 000 Kč. Má-li budoucí maminka zdravotní pojištění, část těchto nákladů hradí její zdravotní pojišťovna. I přes to však mohou doplatky za tyto léky činit až 15 000 Kč.

Abychom v Unice párům jejich cestu za vysněným miminkem co možná nejvíce usnadnili, poskytujeme po celé léto (od 1. 7. do 30. 8.) jako jediná reprodukční klinika v ČR, stimulační léky pro IVF léčbu bez doplatku.

U pacientů bez nároku na úhradu od zdravotní pojišťovny máme nastavenou zvýhodněnou cenu stimulace.

A víte, že to ještě není všechno? Toto léto je na klinikách Unica totiž extra plodné! Celé dva letní měsíce čeká na všechny páry unikátní 10% sleva na doplňkové metody léčby neplodnosti. Využijte těchto jedinečných nabídek a objednejte se na první konzultaci v Unica ještě dnes.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.

header-image

20. 3. 2024

Mimoděložní těhotenství

Každé těhotenství, které se vyvine mimo dělohu, se nazývá mimoděložní těhotenství. K tomu dochází, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v oblasti, která není schopna udržet jeho růst.

header-image

13. 3. 2024

Jak vaše strava ovlivňuje vaši plodnost?

Strava a životní styl jsou zásadními prvky pro vaše reprodukční zdraví. Existuje několik životně důležitých živin, které vaši plodnost dokážou podpořit.