O nás
Naše kliniky

20. 7. 2020

Nenechte nic náhodě. Moderní technologie zvýší šanci na početí

header-image
header-image

Umělé oplodnění in vitro, odborně IVF, je nadějí pro všechny páry, kterým se nedaří zplodit potomka přirozenou cestou. Každý léčebný cyklus je pro dvojici do jisté míry náročný. Proto se maximálně snažíme o to, aby byl i úspěšný. Čím dříve, tím lépe. Šanci na početí dokážeme zvýšit využitím nejmodernějších technologií jako je embryoscope timelapse a PICSI metoda výběru.

Neustále pod dohledem

IVF léčba zahrnuje hned několik kroků, které zvyšují šanci mít vlastní dítě. Jedním z nich je vývoj embryí v bezpečném prostředí. Embryoscope timelapse je revoluční typ kultivačního boxu neboli inkubátoru pro embrya. Ty zde mají nejlepší podmínky a prostředí pro vývoj. Lékařům embryoscope timelapse přináší časosběrné video růstu každého embrya, což jim poskytuje detailní pohled na jeho vývoj. Pomocí něho jsou schopni zjistit, které z embryí má nejvyšší potenciál stát se vaším vytouženým miminkem.

Ten nejlepší zvítězí

Všichni víme, že jen ta nejúspěšnější spermie dokáže oplodnit vajíčko. V přirozeném reprodukčním procesu si s jejím výběrem poradí příroda. Při IVF léčbě využíváme metodu PICSI neboli funkční výběr spermie. Vybíráme spermii s největší pohyblivostí a s nejlepší genetickou výbavou. Díky této moderní metodě dokážeme pomoci i těm pacientům, kteří mají hraniční hodnoty spermiogramu nebo pacientkám, které za sebou mají neúspěšné IVF cykly. Léčíme tak maximálně efektivně už od prvního dne.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

27. 3. 2024

Přichází jaro – období nových začátků a plodnosti

Jaro je již tradičně symbolem nového začátku. Příroda ožívá a všechno začíná růst a kvést. Stromy se zelenají, květiny vystrkují první poupata a ptáci zpívají, aby přivítali novou sezónu.

header-image

20. 3. 2024

Mimoděložní těhotenství

Každé těhotenství, které se vyvine mimo dělohu, se nazývá mimoděložní těhotenství. K tomu dochází, když se oplodněné vajíčko uhnízdí v oblasti, která není schopna udržet jeho růst.

header-image

13. 3. 2024

Jak vaše strava ovlivňuje vaši plodnost?

Strava a životní styl jsou zásadními prvky pro vaše reprodukční zdraví. Existuje několik životně důležitých živin, které vaši plodnost dokážou podpořit.