O nás
Naše kliniky

5. 9. 2022

Matilda

header-image
header-image

Na pozitivní reakce našich pacientů je vždy hrdý celý náš tým. Protože právě spokojenost a zkušenosti pacientů jsou nejdůležitějším aspektem naší práce.
Jednu z reakcí si dnes dovolujeme ukázat i vám. Je nám ctí, že můžeme plnit sny nejen českým, ale i zahraničním pacientům.

 

Ráda bych poděkovala týmu kliniky Unica, zejména MUDr. Čepelákovi a naší koordinátorce Martině. Přestože žijeme v Londýně, rozhodli jsme se podstoupit léčbu IVF v Praze kvůli dlouhým čekacím lhůtám NHS a vysoké ceně za soukromé ošetření ve Velké Británii. Unicu jsme si vybrali po rozhovoru s několika pražskými klinikami, protože se nám líbil přístup MUDr. Čepeláka. S radostí odpověděl na všechny naše otázky (a že jsme jich měli hodně) a během celého procesu nás velmi podporoval. Díky tomu a díky Martinině vstřícnosti jsme se cítili velmi klidně a kliniku vřele doporučujeme.

Kontaktujte nás

Související články

header-image

3. 4. 2024

Mateo

Pokaždé, když se některým z našich pacientů narodí zdravé miminko, je to pro nás velká radost a zároveň potvrzení naší úspěšné práce.

header-image

6. 3. 2024

Dianka

Malá Dianka patří mezi miminka, která se podařilo přivést na svět díky špičkové péči na naší klinice.

header-image

3. 5. 2023

Ádám

Klinika Unica pomohla Ádámovým rodičům splnit jejich sen o miminku. Jejich důvěra se vyplatila a v Maďarsku se narodilo zdravé dítě. Nové rodině blahopřejeme a děkujeme jim, že nám svěřili svou cestu za plodností.